This Post May Contain Affiliate Links. Please Read Our Disclosure Policy.
Tuesday, July 10, 2012

CLASSIC ACCESSORIES {READER'S DIGEST BOOKS}Last weekend I spent an entire day with my sister shopping at thrift stores.  I've had my eye out for some vintage Reader's Digest books for a while, and I hit the jackpot!  
All of these plus a few more books were purchased for less than $7.  


You may even have this hot decor item hiding in a closet or your garage.  
Everything old is new again!

The covers of the older books are beautifully designed.Wouldn't these be great inspiration for a line of fabrics?A few more images of Reader's Digest books making a fashionable statement in decor...


via

Natty by Design


Linking up with
My Uncommon Slice of Suburbia


Would you like to comment?

 1. I love your built-ins, Jennifer! I've seen these Reader's Digest books around the blogosphere….they are so pretty!

  ReplyDelete
 2. Great score and pretty styling, as usual! I have a few and LOVE the patterns on the front.

  ReplyDelete
 3. I love your styling on your bookcases! These are what made me find your blog originally, so pretty!

  ReplyDelete
 4. Stop it....my grandparents had all of those! Wish I had them!! They really look incredible in your bookcase! ;)

  ReplyDelete
 5. I remember seeing those many years ago. :) The colors are great and look wonderful in your bookcase. I totally agree re: the fabric too.

  xo
  Pat

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tronng văn phòng công ty với mỗi phòng ban đều có những chức năng công việc khác nhau cho nên việc lựa chọn mua bàn làm việc tphcm cũng hòa toàn khác nhau tùy vào mục đích sử dụng của văn phòng. Cho nên việc lựa chọn mua sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, ghế, tủ… đều phải có sự thống nhất và dựa vào không gian văn phòng làm việc mà lựa chọn được mẫu sản phẩm cho phù hợp nhất. Hiện nay trên thị trường nội thất có rất nhiều sản phẩm ban van phong gia re tphcm khác nhau nhiều giá, mẫu mã và chức năng.
   Bàn làm việc văn phòng cho nhân viên thì phụ thuộc vào diện tích khá nhiều. Những chiếc bàn làm việc đơn có hộc sẽ được sử dụng cho những căn phòng rộng để giúp mỗi người có một khoảng làm việc riêng và cũng để văn phòng không bị trống trải. Tuy nhiên, ở những thiết kế nội thất văn phòng hiện đại đề cao tính gắn kết nên lại chọn những kiểu bàn làm việc văn phòng giá rẻlớn dạng đôi để tập trung từng nhóm nhân viên lại với nhau. Vách ngăn vẫn sẽ giúp mỗi người có những khoảng không gian riêng cho mình. Cho nên để có một văn phòng đẹp hiện đại các nhà quản lý cần phải chọn mua được sản phẩm noi that van phong hcm sao cho hài hòa với văn phòng cũng như là không gian làm việc tốt nhất. Chính vì thế các nhà thầu thiết kế cũng nên cân nhắc về việc tư vấn cho khách hàng của mình chọn được mẫu sản phẩm nội thất sử dụng tốt nhất.

   Delete
 6. I have a whole bookcase full of these books and besides being great reads, the spines are so colorful and bright that they make me happy!

  ReplyDelete
 7. I have my fair share of Readers Digest books, in fact my parents still buy them for me at Xmas time! Great stories instead and they all match on the bookcase what more could you want :) Great styling x

  ReplyDelete
 8. I have about 30 of these awesome books and always buy more when i see them while thrifting!! i even buy the same one over again and place it in a different spot :)

  ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment, they make my day! If you have a specific question, please make sure to check back here as I will respond in the thread, or leave your e-mail so that I can respond personally. Or, email me directly to address in "Contact" section at top.